Kazlų Rūdos Kazio Griniaus gimnazija

Adresas: Atgimimo g. 1, LT-69415 Kazlų Rūda
Įmonės kodas: 190398583
Tel.: (8 343) 68029
El. p.:

Kazlų Rūdos Kazio Griniaus gimnazijos šokėjos festivalyje „Draugystės tiltai“

Labai džiaugiamės Kazlų Rūdos nuostabiomis šokėjomis. Kurios yra energingos, veržlios ir turinčios didelį norą ir džiaugsmą šokti. 

Penktadienį (balandžio 19 d.) geromis nuotaikomis ir su jauduliuku iškeliavome į Kauną, respublikinį ugdymo įstaigų pramoginių šokių sceninių kompozicijų festivalį “Draugystės tiltai 2024”. Festivalyje šoko Gabija Ališauskaitė (5a klasė) , Lėja Kliučinskaitė (6b klasė) Vaiva Leskauskaitė (III a klasė) ir Mija Avižienytė (IIIa klasė) . Šokėjos atstovavo Kazlų Rūdos Kazio Griniaus gimnaziją. Mokines pasirodymui ruošė mokytojos Monika Žalaitė ir Justina Gaučienė.

Šokis buvo sušoktas puikiai, sulaukėme daug gerų žodžių ir kvietimą dalyvauti kitais metais jubiliejiniame festivalio renginyje iš renginio organizatorių. Stebėjome net 16 kolektyvų pasirodymus. Renginyje dalyvavo daugiau nei 200 įvairaus amžiaus šokėjų. Šis festivalis – unikali šokio šventė, kurioje džiaugiamasi kiekvieno pasiekimais ant parketo ir užsimezgė nauji draugystės saitai.

Norime JG Studijos vardu padėkoti mokinių tėveliams už tai, kad vaikus skatina tobulėti, dalyvauti, pamatyti ir sužinoti. 

Dėkojame Kazlų Rūdos Kazio Griniaus gimnazijai už pagalbą nuvykti į šį gražų renginį skiriant mokyklos transportą.