Kazlų Rūdos Kazio Griniaus gimnazija

Adresas: Atgimimo g. 1, LT-69415 Kazlų Rūda
Įmonės kodas: 190398583
Tel.: (8 343) 68029
El. p.:

Projekto „Atrask save 2“ išvyka į UAB „Mantinga Food“

Kazlų Rūdos Kazio Griniaus gimnazijos projekto „Atrask save 2“ dalyviai rugsėjo 27 d. apsilankė UAB „Mantinga Food“. Mokinius maloniai priėmė įstaigos darbuotojai. Visi buvome papuošti vienkartinėmis kepuraitėmis, chalatais, batais ir tada prasidėjo kelionė.

Aplankėme žaliavų sandėlius, žaliavų paruošimo ir terminio apdorojimo cechus, pamatėme, kaip gaminami sumuštiniai, submarinai, apkepėlės, picos t.t. Išvydome kur maišoma ir brandinama tešla, kaip dideli įrenginiai suformuoja picas ir apkepėles. Jos kepamos ant akmens pečiaus, vėliau automatiniu būdu apibarstomos reikalingais ingredientais. Toliau produkcija patenka į fasavimo cechus, supakuojama ir keliauja į realizacijos sandėlius. UAB „Mantingos Food“ produkcija yra labai gausi, ji tiekiama į daugelį pasaulio šalių.

Gimnazistai sužinojo apie keliamus reikalavimus darbuotojams, koks išsilavinimas ir kokios savybės reikalingos norint įsidarbinti, bei galimybę atlikti praktiką ir išmėginti savo jėgas įmonėje. Visi ekskursijoje dalyvavę mokiniai buvo pavaišinti saldžiąja UAB „Mantinga“ produkcija.

Proketo dalyviai