Kazlų Rūdos Kazio Griniaus gimnazijos skyrius Prano Dovydaičio progimnazija

Adresas: M. Valančiaus g. 1, Kazlų Rūda
Tel.: (8 343) 95284
El. p.:

Atostogas praleidome bendrystėje

Kazlų Rūdos Kazio Griniaus gimnazijos skyriaus Prano Dovydaičio progimnazijos bendruomenė  pavasario atostogų metu  dalyvavo įvairiuose prasminguose renginiuose.

Balandžio 16- ąją, Didįjį šeštadienį, Kazlų Rūdos Švč. Jėzaus Širdies bažnyčioje  mokinių, mokytojų ir tėvų atstovai dalyvavo Švč. Sakramento adoracijoje, meldėsi kartu. Tikybos mokytoja Jolita Paužienė taip pat  supažindino mokinius su Didžiojo šeštadienio tradicijomis.

Balandžio 23-ąją, kaip ir kasmet, progimnazijos  mokytojai ir mokiniai dalyvavo Nacionaliniame miškasodyje, sodino egles ir pušis.  Smarkokas lietus nesugadino džiugios šventinės nuotaikos atliekant šį kilnų darbą su gausiu būriu bendraminčių, susietų rūpinimusi, kad miškai išliktų ateities kartoms.

Balandžio 24-ąją  dalyvavome Vaikų Velykėlių renginyje, į kurį mūsų bendruomenę pakvietė progimnazijos socialiniai partneriai – Kazlų Rūdos policijos komisariatas ir Kazlų Rūdos Rimvydo Žigaičio menų mokykla. Dar prieš atostogas technologijų mokytojas Rimantas Janušauskas su mokiniais pradėjo gaminti Didįjį Margutį, kurį vėliau išgražino menų mokyklos mokiniai. Buvo gera pabūti vėl visiems kartu, pabendrauti, ridenti margučius,  skanauti šaulių košę, senjorų gamintus skanėstus, gerti arbatą… Už smagų, bendrystės jausmą skatinantį  renginį dėkojame renginio organizatorėms – Kazlų Rūdos policijos komisariato bendruomenių pareigūnei Akvilei Krunglevičienei ir Kazlų Rūdos Rimvydo Žigaičio menų mokyklos direktorei Mildai Palkauskaitei.