Kazlų Rūdos Kazio Griniaus gimnazijos skyrius Prano Dovydaičio progimnazija

Adresas: M. Valančiaus g. 1, Kazlų Rūda
Tel.: (8 343) 95284
El. p.:

Integruotos technologijų ir profesinio veiklinimo pamokos Kazlų Rūdos savivaldybės Jurgio Dovydaičio viešojoje bibliotekoje

Rugsėjo 12 -14 d. Kazlų Rūdos Prano Dovydaičio pagrindinės mokyklos devintų klasių mokiniai ir technologijų mokytojai R. Janušauskas, S. Kairienė ir R. Žemaitienė vyko į Kazlų Rūdos savivaldybės Jurgio Dovydaičio viešąją biblioteką susipažinti su bibliotekininko profesija, karjeros pasirinkimo galimybėmis.Profesinio informavimo ekskursijos į bibliotekątikslas – supažindinti mokinius su realiomis profesijų galimybėmis, įdiegti profesinę motyvaciją bei planuoti būsimą karjerą.

Bibliotekos Bibliografijos ir informacijosskyriaus vedėja R. Liberienė supažindino su Kazlų Rūdos viešosios bibliotekos atsiradimo aplinkinėmis, taip, pat aptarė studijų galimybėmis. Kompiuterių tinklo administratorė G. Jakevičienė noriai pasakojo apie šiuolaikinės modernios inovatyvios bibliotekos svarbą, bei jai keliamus iššūkius.

Ekskursijos metu mokiniai pagilino karjeros svarbos suvokimą. Dėkojame Kazlų Rūdos savivaldybėse viešosios bibliotekos darbuotojams už turiningai praleistą laiką, už svetingą priėmimą ir prasmingus palinkėjimus.