Kazlų Rūdos Kazio Griniaus gimnazijos skyrius Jankų mokykla

Adresas: Mokyklos g. 3, Jankų k., Jankų sen., Kazlų Rūdos sav.
Tel.: (8 343) 41635
El. p.:

Moksleivių pramogos Kazlų Rūdos STIHL Virvių parke

Saulėtas ir šiltas rugsėjis leido mūsų mokyklos moksleiviams pasidžiaugti rudeniu ir smagiai papramogauti Kazlų Rūdos STIHL Virvių parke. Pradinių klasių moksleiviams išvyką organizavo mokytojos D.Rinkevičienė ir I.Karnauskienė. Vyresnieji moksleiviai bilietus į parką gavo dovanų -Kazlų Rūdos savivaldybė taip atsidėkojo tiems, kurie dalyvavo “Rudens fiestos” renginyje.

Laipiojimas medžiuose -tai ne tik pramoga ar nuotykis. Trasų įveikimas reikalauja daug jėgų, ištvermės, dėmesio, susikaupimo. Tai puikus savęs išbandymas ir savęs pažinimas!

Kazlų Rūdos STIHL virvių parkas – pirmasis toks parkas Suvalkijoje ir pirmasis šalyje, įrengtas ne už privačias, o už Europos Sąjungos ir savivaldybės lėšas.

Parke įrengtos šešios trasos. Dvi vaikams ir keturios suaugusiems. Jos pažymėtos skirtingomis spalvomis. Mažųjų oranžinė – patiems mažiausiems, nereikalingi apraišai, Geltona – vaikiška, skirta vaikams nuo 5 metų, žalia – apšilimui suaugusiems, Mėlyna – vidutinio sudėtingumo, Raudonoji – sudėtinga ir ilgiausia trasa visame parke, Juodoji trasa skirta ekstremalams. Virvių parke iš viso yra įrengta 80 rungčių.