Kazlų Rūdos Kazio Griniaus gimnazijos skyrius Bagotosios mokykla

Adresas: Šilo g. 10, Bagotosios k., Kazlų Rūdos sen., Kazlų Rūdos sav.
Tel.: (8 343) 99903
El. p.:

Ugdymo projektas ,,Drugeliai šalia mūsų”

Bagotosios mokyklos vaikai aktyviai įsitraukė į projektą ,,Drugeliai šalia mūsų”. Pradinių klasių mokiniai susipažino su Europos dieninių drugių stebėjimo programa eBMS, išmoko įdiegti stebėjimo programėlę ,,Butterfly Count” išmaniuosiuose įrenginiuose, naudotis programėle bei užsiregistruoti sistemoje, kurios duomenis naudoja mokslininkai. Į stebėjimo procesą įsitraukė ne tik mokiniai, bet ir priešmokyklinukai, kurie drugelių ieškojo pasivaikščiojimo metu. Nors per skirtą laiką dėl vėsaus oro drugelių nepastebėta, bet vaikai nenusiminė. Grįžę grupėje aktyviai įsitraukė į kitas veiklas – karpė, skaičiavo ir tupdė įvairiaspalvius drugelius ant popieriaus. Pradinukai kūrė savo svajonių drugelius. Nenusileido ir lopšelio grupės vaikučiai. Tik pažiūrėkit, kaip dailiai mažos rankelės tveria dėliones.

Nuoširdus Ačiū mokytojoms Vidutei ir Nijolei, mokytojos padėjėjai Ernestai už aktyvų dalyvavimą ir skyriaus vedėjai Norgenijai už palaikymą ir metodinę pagalbą.

Projektas įgyvendintas atliekant pedagoginės praktikos užduotį ,,Ugdymo projektas” (Kauno technologijos universitetas, Profesinės pedagogikos studijos)

Nuotraukos Ernestos Rimšienės, Linos Dūdonienės

Studentė Lina Dūdonienė